Голманот на „Осогово“ Велковски повикан на подготовки за репрезентацијата на Македонија У21

Чуварот на мрежата на ГФК „Осогово” Методија Велковски денес доби официјален повик за подготовките на репрезентацијата на Македонија У21.

Тој ќе биде дел од тимот за натпреварите помеѓу У20 селекцијата на Македонија на 21 и 23 Декември во Охрид.

ГФК „Осогово“

Сподели: