Градоначалникот Илијев се огласи на фејсбук: Заразените да ги информираат лицата со кои контактирале, за да се јават на матичните лекари

За жал, во Кочани се зголемува бројот на заразени од коронавирусот.

Повикувам тие да ги информираат лицата со кои контактирале, за да се јават на матичните лекари и да ги следат нивните натамошни упатства.
Лицата кои веќе се во самоизолација, ги молам да не ги кршат мерките, да не го загрозуваат јавното здравје!
Само со одговорно и совесно однесување ќе го намалиме ризикот за ширење на болеста КОВИД-19 !

За жал, во Кочани се зголемува бројот на заразени од коронавирусот. Повикувам тие да ги информираат лицата со кои…

Posted by Nikolco Ilijev on Saturday, 4 April 2020
Сподели: