Граѓаните изнесоа свои предлози и идеи по нацрт-буџетот на Општина Кочани за 2022 година

Во петокот, во салата на Мултикултурниот центар во Кочани, Општина Кочани организираше јавна расправа по нацрт-буџетот за 2022 година. Во присуство на граѓани, претставници на … Continue reading Граѓаните изнесоа свои предлози и идеи по нацрт-буџетот на Општина Кочани за 2022 година