Дарко Стојчов направи преработка нa тамбура на песната Smooth Criminal од Мајкл Џексон

Младиот и талентиран музичар Дарко Стојчов, деновиве направи интересна преработка  на тамбура, на песната Smooth Criminal од  Мајкл Џексон.

Ова е негов втор проект т.е „Епизода 2“ на преработка на светски познати хитови на тамбура.

Првата преработка беше темата „Game of Thrones [Original Mix]“ – Mahmut Orhan, додека овој пат се претстави со хитот на Мајкл Џексон „Smooth Criminal”.

И.Матеничарски

MICHAEL JACKSON – SMOOTH CRIMINAL | LIVE "TAMBURA" COVER?? Епизода 2, овој пат "кралот на поп музиката" во една поинаква верзија. Песната е предлог на Viktor Krstevski. Се надевам ќе ви се допадне!????SHARE SHARE SHARE SHARE?Michael JacksonHoodИлија Ќосевски

Posted by Darko Stojchov on Monday, 13 April 2020
Сподели: