Доделен првиот велосипед од наградната игра на „Зендолино“ маркети и „Елит“ кафе

Душко Јованов од Кочани е добитник на велосипед во наградната игра на „Зендолино“ маркети и „Елит“ кафе.

Тој добитното пакување кафе го купил од маркетот „Зендолино“ во близина на ОУ„Малина Попиванова“ , а кесичката му донела нов велосипед.

Со купување на „Елит“ кафе во пакувањата од  100, 200 и 500 грама можете да станете потенцијален добитник на велосипед или други вредни  награди.

Уште еден велосипед чека на својот нов сопственик во маркетот „Зендолино“ на улицата „Скопска“ во Кочани.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial