Донирајте за Радмила Димитрова од Кочани

Радмила Димитрова од Кочани боледува од ретко генетско заболување на очите за кое и е потребно лекување  со матични клетки  на Институтот за очни болести во Санкт Петербург, Русија.   

Третманот чини 4.000 евра, па поради ова ги моли хуманите граѓани да донираат 100 денари со јавување на телефонските броеви :

А1 143-477 и Телеком 143-125.

Покажете ја вашата хуманост.

Сподели: