Дополнета програма на НУЦК „Бели Мури“ – Кочани

Почитувани,

со посебно задоволство би сакале да ви ја претставиме програмата на Национална установа- Центар за култура “Бели мугри” Кочани

 ЗА ПРЕТСТОЈНИОТ ПЕРИОД:

*29.03.2024- Премиерот- хит комедија

*02.04.2024- “Ретроспективна изложба на Владимир Георгиевски”

*03.04.2024- Бојан Велевски

*05.04.2024- Сашко Коцев- ШИРОК ДИЈАФАЗОН (билетите се распродадени)

*11.04.2024-  Сашко Коцев- ШИРОК ДИЈАФАЗОН (билетите се распродадени)

*16.04.2024- РАЗГАЛЕНИОТ ЧОРБАЏИЈА детска претстава (5-9 одделение)

*18.04.2024-  Кино проекција на филмот НЕДЕЛА

*19.04.2024- Кино проекција на филмот НЕДЕЛА

*20.04.2024- Кино проекција на филмот НЕДЕЛА

*22.04.2024- Фестивал на песни за деца ВЕСЕЛО ШТУРЧЕ

*26.04.2024- Кино проекција на детскиот филм СМРДУШКОВЦИ – Добредојдовте во Смрдвил

*26.04.2024- Колективна изложба на жени уметници „Инфинити“, организатор: Општина Кочани во соработка со НУЦК „Бели мугри“ – Кочани

*27.04.2024- Кино проекција на детскиот филм СМРДУШКОВЦИ- Добредојдовте во Смрдвил

 *За секој од горенаведените настани ќе биде изготвено објава во која ќе бидат содржани сите важни детал ИНСТИТУЦИЈАТА го задржува правото за изменување и/или  дополнување на настаните!

Сподели: