Доцни изградбата на модуларната монтажна болница за нега на ковид пациенти во Кочани

Доцни изградбата на модуларната монтажна болница за нега на ковид пациенти во Кочани што Министерството за здравство ја најави уште во месец јули. Со поставувањето … Continue reading Доцни изградбата на модуларната монтажна болница за нега на ковид пациенти во Кочани