Државна лотарија отвори ново уплатно место во Кочани

Во објект лоциран на Градскиот плоштад во Кочани, Државната лотарија денес отвори ново уплатно-исплатно место, со што ја прошири мрежата на директна продажба и пласман на лозови и разновидни игри на среќа.

Отворањето предизвика голем интерес кај граѓаните, со надеж дека ова уплатно место ќе биде среќно за љубителите на игри на среќа.

Кочани важи за еден од градовите каде досега се доделени повеќе награди, меѓу кои автомобили и вредни парични добивки.

И.Матеничарски

Сподели: