hydroxychloroquine comprar hydroxychloroquine skin side effects fluoroquinolones hydroxychloroquine is hydroxychloroquine sulfate a narcotic hydroxychloroquine cause yellow sweat stains

Езерото Гратче порибено со 205 килограми риба

Членови на спортско-риболовното здружение „Кочани рибар“ денеска реализираа акција за порибување на вештачката акумулација Гратче.

На пробувањето беа пуштени 205 кг. риба од видот клен и попадика, а мала количина од рибата беше  пуштена и во водите на Кочанска река.

Со денешната акција за порибување на езерото Гратче, „Кочански рибар“ ги завршува активностите за 2020 година, а според најавите, за следната година планирани се неколку акции за збогатување на рибниот фонд на езерото.

Сподели:
  •  
  •  
  •