Еко-акција на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кочани

На светскиот ден на животната средина 5 Јуни, заедно со УМС се вклучивме во еко-акцијата за расчистување на природата.


Го одбравме излетничкото место викано “Гоцева Шума” и течението на кочанска река и извршивме мала еко акција согласно препораките за заштита и не групирање на повеќе лица.


Грижи се за животната средина, приклучи се и ти!

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кочани

Сподели: