Завршена изградбата на разделните зеленила на булевар „Тодосија Паунов“

Завршени се градежните активноси на изградбата на разделното зеленило на булеварот „Тодосија Паунов“.

Станува збор за изградба на разделно зеленило во должина од 1.350 метри. Изведувач на работите е фирмата „Примаградба“ Доо Штип.

Во периодот кој следува останува доуредување на зеленилото на дел од наведените површини од страна на КЈП „Водовод“.

Сподели: