Заврши асфалтирањето на два крака од улицата „АСНОМ“ во Оризари

Во Оризари заврши асфалтирањето на два крака од улицата „АСНОМ“, во вкупна должина од 360 м. Градежните работи опфатија и поставување на атмосферска канализација на дел од улицата.

Изведувач на работите е градежната фирма „Коле транс“, а за реконструкција на краците од улицата „АСНОМ“ се наменети 2.936.056 денари, средства од општинскиот буџет.

Сподели: