Заврши асфалтирањето на патот од Оризари до Добра Вода

Заврши асфалтирањето на локалниот пат од Оризари до месноста Добра Вода. Градежното претпријатие „Бетон“ од Скопје, како избран изведувач, ги користи поволните временски прилики за … Continue reading Заврши асфалтирањето на патот од Оризари до Добра Вода