Завршно обраќање на кандидатот за градоначалник на Општина Кочани, Љупчо Папазов до гласачите

Почитувани сограѓани, промените започнаа во цела Македонија, неминовно ќе се случат и во Кочани.

Никакви манипулации и притисоци од страна на власта во заминување тоа нема да го спречат.

Останува само уште еден чекор до новата иднина.

Во недела излезете масовно на гласање и дајте силна поддршка на проектите со кои одговорно обезбедуваме модерен развој на Кочани.

Драги кочанчани, вие сте силата која создава подобра иднина. Ајде заеднички да ја оствариме целта.

На 31-ви излезете и одберете промени, проекти и нови победи.

Гласајте и заокружете број 7 за просперитетно Кочани.

Ви благодарам.

Љупчо Папазов,
кандидат за градоначалник на Општина Кочани од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата

Видео изјава со клик ОВДЕ.

Сподели: