Заедничка еко акција на ученици и родители од ООУ „Никола Карев“ – засадени 200 садници медоносни дрвја

Во рамки на новата концепција за основно образование за слободни изборни предмети, ученици од V-3 одделение при ООУ „Никола Карев“ – Кочани реализираа акција за … Continue reading Заедничка еко акција на ученици и родители од ООУ „Никола Карев“ – засадени 200 садници медоносни дрвја