За блескаво чист автомобил самопослужна автоперална „Pit Stop“

Посетете ја самопослужната автоперална „Pit Stop“ на улицата „Тодосија Паунов“, во близина на Автобуската станица во Кочани.

За само 7 минути, 70 денари и 7 дена во неделата самопослужната автоперална „Pit Stop“ прва и единствена во градот од ваков тип, Ви нуди можност сами  да го исперете вашиот автомобил, со најдобрите производи за нега на автомобили од германскиот бренд „SONAX“.

Секој ден во неделата, во период од 08:00 до 24:00 часот.

Воедно, за поголема достапност на клиентите и 24/7 на располагање , „Pit Stop“ на втора локација во градот, на простор од околу 100 квадратни метри со два бокса за возила, на улицата „Страшо Ербапче“ веднаш над болницата во Кочани.

 За блескаво чист автомобил самопослужна автоперална „Pit Stop“ !!!

Сподели: