„За нашите мајки“ – Концерт на ООМУ „Ристо Јуруков“

Во пресрет на Меѓународниот ден на жената 8 ми Март, ООМУ „Ристо Јуруков“ организира Осмомартовски концерт под наслов „ За нашите мајки“.

Настанот е закажан за в понеделник, 6 март во Фоаје 1 на НУЦК „Бели Мугри“ – Кочани со почеток од 18 ч.

Од ООМУ „Ристо Јуруков“ најавија дека концерт „За нашите мајки“ ќе биде реализиран и во Домот на културата во Виница, на 9 Март со почеток од 18 ч.

Сподели: