За утре најавен прекин во електроснабдувањето

Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа, на ден 02.12.2020 година (среда) без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ЦК „Бели мугри“, ул. Кеј на револуцијата ( од ЦК „Бели мугри“ до Шопинг Центарот), ул. Тодосија Паунов (од ЦК „Бели мугри“ до кружниот тек).
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial