За утре најавен прекин во снабдувањето со електрична енергија

Во периодот што следи екипите на „Електродистрибуција“ ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на електродистрибутивната мрежа во Кочани.

Заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, в понеделник (01.02.2021) дел од општина Кочани ќе остане без снабдување со електрична енергија во периодот од:

01.02.2021 г. (Понеделник) од 12:00 – 17:00 часот: Месарница „Кики“, делот околу клубот „Пулс“, Конфекција „Деликатес“, Конфекција „Алекс“, Ресторан „Амор“, „Скопска пивара“, „Дени Милк“,  објектите околу Хотел „Национал“, Конфекција „Паневски“ и објекти во поранешната „Нова Трговија“, Сервис „Автоплус“ и објекти околу нив.

01.02.2021 г. (Понеделник) од 16:00 – 17:00 часот: село Тркање, делот кај „Јумис“, Објекти околу Хотел „Национал“, „Скопска пивара“, ул. „Унгарска“, Мало стопанство, Штипски пат – индустриска зона, „Јумис“, „Европа ’92“, „Амфенол“, Конфекција „Алекс“, Ресторан „Амор“.

Сподели: