ЗГ „Никола Мантов“ додели седум стипендии за млади фудбалери на ГФК „Осогово“

ЗГ „Никола Мантов“ додели стипендии на млади фудбалери на ГФК „Осогово“.

Изборот го направи стручниот штаб на младинските категории под водство на Тоде Митев.

Стипендиите се на износ од 3.000 денари месечно за период од март до јуни. Ќе продолжиме да стипендираме на принцип за полугодие.

Вкупно 8 месеци во календарска година.

Прва генерација стипендисти се:
Давид Тренчев, Дејвид Иванов, Дарко Петров, Марко Ефтимов, Филип Анѓелов, Филип Андонов, Радослав Ефтимов.

ЗГ „Никола Мантов“

Сподели: