„Зендолино“ маркети и „Елит“ кафе ве наградуваат

Во  маркетите „Зендолино“ имате можност да ја добиете наградата велосипед во наградната игра на „Елит“  кафе. Со купување на „Елит“ кафе во пакувањата од  100, 200 и 500 грама можете да станете потенцијален добитник на велосипед или други вредни  награди.

Велосипедот е изложен во „Зендолино“ маркетите во Кочани  и чека на новиот сопственик !!!Останато од понудата на „Зендолино“ маркети:

Акција на ТУРБИНАДО кафеав шекер 900 гр. за само 60 денари

Сподели: