„Зендолино“ маркети – месечна акција

Акцијата трае од 04.03 до 30.03.2020:

Карнекс посен грав 400 гр 68 ден/парче
Карнекс посна сарма 400 гр 75 ден/парче
Карнекс јетрена паштета 50 гр 23 ден/парче
Карнекс смазалица 50 гр 22 ден/парче
Брускети 70 гр 25 ден/парче
Викенд акција на „Елит“ кафе 200 гр 59ден/парче
*со купување на „Елит“ кафе во маркетите на „Зендолино“ во Кочани можете да станете добитник на награда велоспиед и други вредни награди
Сподели: