„Зендолино“ маркети – оглас за работа

„Зендолино“ маркети во Кочани имаат потреба од продавач/ка со или без работно искуство.

Заинтересираните може да се пријават во маркетот на „Зендолино“  кај ОУ „Малина Попиванова“ во Кочани, од понеделник до сабота од 08:00 до 16:00 ч.

Сподели: