Зрновци: Пријавување за Илинденски спортски игри

По повод претстојниот празник Илинден , општина Зрновци во соработка со ЛМС – Зрновци , организираат десети по ред „Илинденски спортски игри – Турнир во мал фудбал“ !

Турнирот ќе се одржи на повеќенаменското спортско игралиште „Васе Ангелов“ во Зрновци.

Пријавувањето на фудбалски екипи е до 13 Јули, ги покануваме сите љуботели на спортот да земат учество!

Сподели: