Известување: Влез во болницата со возило само откај Стара капија

Почитувани,

Ве известуваме дека од утре  Вторник (24.11.2020 година) за влез со моторно возило во ЈЗУ Општа болница со проширена дејност Кочани ќе се користи влезот кај Старата капија ( поранешна општа амбуланта), поради изведување на градежни работи за поставување на модуларна ковид болница.

ЈЗУ Општа Болница со Проширена дејност

К о ч а н и

Сподели: