Известување за градежни активности на улицата „Гошо Викентиев“

Поради изведба на реконструктивни активности на улицата „Гошо Викентиев“ се известуваат граѓаните, од утре, 01.03.2022 г. да не ги паркираат возилата на потегот на улицата, се повикува на зголемено внимание и почитување на сообраќајната сигнализација.

Општина Кочани

Сподели: