Известување за градежни работи на десниот крак на улица „Стево Теодосиевски“

Почитувани учесници во сообраќајот,

Од денес и во следните денови ќе се изведуваат градежни работи на десниот крак на улицата „Стево Теодосиевски“.

Во интерес на безбедно и брзо завршување на патната инфраструктура потребно е почитување на сообраќајната сигнализација за времен режим на сообраќајот.

Замолуваме за намалена брзина на движење, зголемено внимание и претпазливост на сите учесници во сообраќајот.

Сподели: