Известување за земјено-градежни работи и асфалтирање на кружен тек

Општина Кочани ги известува учесниците во сообраќајот дека во периодот од 23.12.2021 – 30.12.2021 година ќе се изведуваат земјено-градежни работи и асфалтирање на кружниот тек кај „Национал“ – Кочани.

Во интерес на безбедно и брзо завршување на патната инфраструктура потребно е почитување на сообраќајната сигнализација за времен режим на сообраќајот.

Намалена брзина на движење, зголемено внимание и претпазливост, по можност користење на други сообраќајници.

Сподели: