Известување за прекин во водоснабдувањето

До корисниците од с.Тркање, с.Бање, с.Горни Подлог, с.Долни Подлог, с.Мојанци ,с.Грдовци и с.Прибачево

Почитувани, Поради реконструкција на водоводната мрежа, Ве известуваме дека денес 18 мај 2020 година почнувајќи од 14 часот наведените населени места ќе имаат прекин на водоснабдувањето, а истото ќе се воспостави денес после 23 часот.

Благодариме за разбирањето! КЈП,,Водовод,,Кочани

Сподели: