Известување за прекин во електроснабдувањето

За в петок (12.02.2021 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат: село Горни Подлог, Фабрика за печурки „Компосара“ – Кочани, село Мојанци, Пречистителна станица во село Мојанци, село Бели, село Долни Подлог и село Тркање.

Прекинот со електрична енергија ќе биде во периодот од 12:00 до 14:30 часот.

Сподели: