Известување за прекин на водоснабдувањето на населбите Усова Чешма, Трајаново Трло и Оризари

Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ ги известува потрошувачите на вода за пиење дека поради дефект на водоводна мрежа на главната линија Усова Чешма – Трајново Трло – Оризари, има прекин во водоснабдувањето на овие населби.

Дежурните служби работат на поправка и очекуваат дефектот да биде отстранет до 15 ч.

Сподели: