can you take hydroxychloroquine with prednisone how long til hydroxychloroquine to work food containing hydroxychloroquine should i take hydroxychloroquine sulfate hydroxychloroquine hyperpigmentation

Известување за прекин на сообраќајот кон Пониква

СВР Штип ги известува граѓаните дека на 19.01.2021  (вторник) во времето од 08.00 до 16.00 часот поради одржување на вежбовни активности од припадниците на МВР на Република Северна Македонија, сообраќајот на регионалниот пат  Кочани кон Спортско рекреативниот центар Пониква на потегот од место викано „аеродром“ до паркингот кај објектот на МВР ќе биде во прекин.

СВР Штип апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници.

Сподели:
  •  
  •  
  •