Известување – Прекин во електроснабдувањето

За утре, петок (01.04.2022 година) поради реконструкција и модернизирање на дистрибутивната мрежа од страна на екипи на „Електродистрибуција“ прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат:

Од 09:00 ч. до 12:00 ч., корисниците на м.в Калиманова глава – зградите наспроти објектот Белведере, ул. Мородвиска Епископија, ул. Охридска, ул. Скопска (делот наспроти станбен комплекс Алекс).

Сподели: