Известување

Општина Кочани ги известува граѓаните дека во вторник, 6 јуни 2023 година, во периодот од 8 до 11 часот ќе се уредува дрворедот на улицата „Димитар Влахов“ на потегот од зградата на Катастарот до влезот во Трговскиот центар.

Поради кастрењето на дрвјата потребно е паркираните возила да бидат отстранети од тротоарот. 

Сподели: