Излезноста до 13 часот во Кочани е 28 отсто

Државната изборна комисија информира дека излезноста на гласачките места во Кочани до 13 ч. е 27.91 отсто.

Правото на глас до 13 часот го искористиле 9.111 избирачи на 63-те гласачки места во општината.

Во избирачкиот список во Кочани се запишани вкупно 32,649 гласачи.

И.Матеничарски

Сподели: