Изложен најновиот ликовен циклус на м-р Александра Димитрова

Во изложбениот салон при Домот на културата „Тошо Арсов“ во Виница денеска беше отворена самостојната  изложба  на дела на уметничката Александра Димитрова од Кочани. На … Continue reading Изложен најновиот ликовен циклус на м-р Александра Димитрова