ИО „Ластовица“ го одбележа Светскиот ден на извидниците, презентирана техничко-материјална опрема донација од ДЗС

На мини свеченост извидниците од Извидничкиот одред  „Ластовица“ – Кочани го одбележа 22 Февруари, Светски ден на извидниците. Годинашново одбележување на денот на извидниците се … Continue reading ИО „Ластовица“ го одбележа Светскиот ден на извидниците, презентирана техничко-материјална опрема донација од ДЗС