Казино ВЛТ Клуб вработува персонал во Кочани

Казино ВЛТ Клуб има потреба од зголемување на тимот за работа во Кочани.

Биди и ти дел од нашиот тим!!

Информации на телефон:

070/360-980

Сподели: