Казино ВЛТ клуб вработува персонал

Казино ВЛТ клуб има потреба од персонал за работа (машки/женски) во Кочани.

Плата и услови одлични!!

Бидете и вие дел од тимот, Ве очекуваме

Телефон за контакт: 075/208-300 или 070/212-321

Сподели: