„Карго Експрес“ вработува курир со Б категорија

„Карго Експрес“ – Кочани има потреба од курир со возачка дозвола од Б категорија за превезување на пратки.

Заинтересираните лица може да се пријават на телефонскиот број 070/238-600 или во просториите на „Карго Експрес“  на ул. „Димитар Влахов“ ББ.

Сподели: