what are some side effects of hydroxychloroquine does hydroxychloroquine affect bone graft healing what does hydroxychloroquine combined with methotrexate do for ra kinds o generic hydroxychloroquine amazon plaquenil

„КАР МАРКЕТ“ на нова локација и со неверојатни попусти

Посетете го „Кар маркет“ на новата локација веднаш пред управната зграда на поранешен „Атом“.

По повод 5 години постоење „Кар маркет“ спреми одлична понуда која трае до крајот на месец јули.

-Со секое купено моторно масло од 4 или 5 литри добивате гратис филтер, а со тоа добивате и попуст на секој следен филтер за воздух, гориво или полен.

-За секоја направена сметка со купени авто-делови или авто-галантерија и козметика од 1000 до 3000 денари добивате 5% попуст. За секоја сметка од 3000 до 6000 денари добивате 10% попуст, а пак за сметка над 6000 денари добивате 15% попуст.

Голем избор на раткапни и навлаки за седишта, делови за мотори и кациги.

„Кар маркет“ нуди голем избор на акумулатори, а за секој купен акумулатор остварете дополнителен попуст од 5%.

Во мометот на акција имаме средство за ветробранско стакло по цена од 80 денари.

Не пропуштајте ги попустите!!!

„Кар маркет“ Ви стои на располагање за стручна консултација за најдоброто за вашиот автомобил и прецизна нарачка на авто-делови.

Понудата за купено масло и гратис филтер за масло важи ПОСТОЈАНО!

Со купени бришачи, сијалици и наметки за седишта добивате гратис местење.

Телефон за контакт: 071/265-896

„Кар Маркет“ се за Вашиот автомобил!

Сподели:
  • 118
  •  
  •  
    118
    Shares