Кога мислам на пица, мислам на „Филитеа“

Највкусните пици и пастрамајлии во градот за вистински љубители на храна, единствено во Пицерија „Филитеа“.
Богато мени и голем избор на бургери, скара, поховано, стек во сос, ладни сендвичи и десерти.

Работно време од понеделник до недела од 08:00 до 21:00 ч.

Бесплатна достава до вашиот дом или работно место, секој ден од 08:00 до 23:30 ч. на територијата на Кочани, Зрновци и Чешиново-Облешево.

Ваше е само да се јавите на телефонските броеви 070/922-100, 033/277-657, 070/921-963 или , 078/511-111 и да уживате во прекрасната храна приготвена во кујната на „Филитеа“.

Препорачуваме:

Сподели: