Комисија за здравство на ОК на ВМРО-ДПМНЕ: Кочанското здравство е уништено

Неспособноста на партиските војници кои неколку години го ,,водат” здравството во Кочани доведе до една грда слика и погрешна претстава за здравствените работници кои сакаат … Continue reading Комисија за здравство на ОК на ВМРО-ДПМНЕ: Кочанското здравство е уништено