Компанијата „Амфенол Технолоџи Македонија“ донираше ИТ опрема на Општата болница во Кочани

Нова донација на компанијата „Амфенол Технолоџи Македонија“ за Општата болница со проширена дејност – Кочани. Претставници на компанијата „Амфенол“ на чело со директорот  Сашко Наков … Continue reading Компанијата „Амфенол Технолоџи Македонија“ донираше ИТ опрема на Општата болница во Кочани