hydroxychloroquine and chloroquin sarcoidosis can hydroxychloroquine cause ed hydroxychloroquine sulfate indications best prescription savings card hydroxychloroquine 200mg why is hydroxychloroquine prescribed reddit hydroxychloroquine

Компанијата „Ледер“’ подари телевизор на првороденото бебе во Кочани

Компанијата „Ледер“ ја продолжи традицијата и оваа година на  првото новороденче во Кочани  му подари ЛЦД телевизор.

Претставници од компанијата денеска ги посетија новороденчето и неговата мајка, посакувајки им желби за здравје, среќа и заеднички радосни моменти.

Новороденчето е втора принова во семејството Стојанови и е првото родено бебе во 2020 година во кочанската Општа болница.

И.Матеничарски

Сподели:
  •  
  •  
  •