Концерт на камерна музика во ООМУ„Ристо Јуруков“

Концерт на камерна музика ќе се оддржи в среда, 26.11.2019 со почеток од 19:00ч во просториите на ООМУ„Ристо Јуруков“ во Кочани. Љубителите на класичната музика ќе имаат можност да уживаат во програмата што ја подготвија учениците и професорите од музичкото училиште.

Во прилог програма за концертот:

И.Матеничарски

Сподели: