Консултативна средба од процесот „Учи паметно, работи стручно“: Се усогласуваат образовните профили на училиштата со побарувачката од реалниот сектор

Денеска во Мултикултурниот центар во Кочани, Министерството за образование и наука, во рамките на процесот „Учи паметно, работи стручно“ одржа консултативна средба со претставници на … Continue reading Консултативна средба од процесот „Учи паметно, работи стручно“: Се усогласуваат образовните профили на училиштата со побарувачката од реалниот сектор