Конфекција „АМОР“ ВРАБОТУВА

Конфекција „АМОР“ Кочани има потреба од вработување работници со работно искуство на обична машина, опшиварка, во кројница, пегла во меѓуфазно и завршно.

Информации на тел.: 070/336-048 и 033/275-550.

Пријавување лично во просториите на конфекцијата од 07:30 до 14:30ч. од понеделник до сабота.

Сподели: