Конфекција „Амор“ – Оглас за вработување

Поради зголемен обем на работа конфекција „Амор“ – Кочани има потреба од вработување на:

  • 12 работници со работно искуство на обична машина
  • 2 работници со искуство на опшиварка
  • 4 работници со искуство на пегла

Работата е во 1 смена, обезбеден превоз и почетна плата од 22.500 денари.

Пријавувањето е лично во конфекцијата, информации на тел. 033/275-550 или 070/336-048

Сподели: